#firstfloat #primaplutire

Tine minte doar atat: #plutesti


Cand plutesti pentru prima oara 

Intra ca o foaie alba, nescrisa cu asteptari sau proiectii, intra cu inima deschisa si lasa-te in voia apei: oricum #plutesti fara sa faci nici cel mai mic efort, chiar de stii sa inoti, chiar de nu stii.

Cum te simti pentru prima oara in plutire

E posibil sa simti spasme musculare involuntare ca inainte de somn. Foarte bine, poti sa adormi linistit in timp ce #plutesti.

E posibil sa iti treaca tot felul de ganduri si emotii… la fel de posibil sa se dizolve daca le lasi sa plece asa cum au venit. E absolut normal si vor disparea pe masura ce #plutesti mai mult. Daca ti-e greu sa scapi de ele, avem noi un cos de gunoi pentru ele. Arunca-le acolo cand vii si acolo vor ramane cand pleci. Golim noi cosul zilnic.

E posibil ca prima data sa iti doresti sa fii stat mai mult de o ora. Da, poti duce experienta si mai departe, dupa 90 de minute deja poti sa intrii intr-o stare meditativa profunda. Cu timpul, poti ajunge sa #plutesti o noapte intreaga. Cu fiecare plutire consecventa vei ajunge acolo si mai repede. Intri in starea undelor theta fara efort.

Incearca sa #plutesti  doua sau trei zile la rand pentru efecte profunde si de durata. Celulele musculare au abilitatea de a apela raspunsul de relaxare musculara atunci cand  #plutesti.

Corpul nostru are o intelepciune profunda. Sa-i dam toata increderea.

Sa invatam din mesajele primite. Viata se poate transforma.

Fii sanatos!

Tine minte doar atat: #plutesti

P.S. Plutirea in siguranta, intr-un mediu calm si privat, al primului centru adevarat de plutire din Romania, a devenit in sfarsit, o realitate, la Aquarmony.