Pentru ca de curand a avut loc Maratonul din Piatra Craiului la care au participat prieteni de-ai nostri, ne-am gandit sa le propunem in dar, sesiuni de plutire, in ordinea numerelor de pe tricou. Propunerea ramane deschisa tuturor sportivilor si pentru evenimentele viitoare, indiferent de sportul ales. La momentul inscrierii in concurs asteptam un semn de la voi, pe mail sau pe telefon.

Mara, Adrian, Sorin, Marius, Oana sunt printre sportivii care au experimentat si sesiunile de plutire in bazinele noastre din Brasov, inainte de curse, in antrenamente, dar si dupa concurs, pentru #recuperarea musculara si osoasa in urma efortului sustinut.

Se investeste timp si energie in antrenamentele fizice insa de cele mai multe ori latura mentala a pregatirii unei competitii este omisa. Se stie insa ca rezultatele de la sfarsitul oricarui concurs sunt expresia antrenamentului psihic, a echilibrului si determinarii psiho-emotionale.

O minte linistita este o minte puternica ce duce catre rezultate castigatoare. In timpul sesiunilor de plutire mintea se linisteste si se improspateaza cu resurse.

Dupa evenimentul sportiv, adesea #recuperarea este si ea trecuta cu vederea. Tocmai aici, in si prin #recuperare psihica si fizica se gasesc resursele pentru a ramane in forma, dar mai ales ofera sansa unui avantaj competitiv.

Indiferent de sportul pe care il practici, cand iti simti corpul greu si fara putere foloseste-te de bazinele de plutire. In timp ce tu plutesti fara nici un efort se absoarbe magneziul prin toata suprafata pielii, un mineral esential in #recuperarea muscular–osoasa si este exact acela de care ai nevoie – mineralul campionilor.