Centre de plutire

Dacă sunteţi reprezentantul unui SPA, cabinet terapeutic, pensiune, hotel, sau pur şi simplu un pasionat care doreşte să deschidă propriul centru de plutire, aţi nimerit la locul potrivit. Oferim în acest moment, la un raport cost/calitate fără egal, atât în România cât şi în restul Europei, patru tipuri de incinte de plutire proiectate și produse de către Aquarmony în România. Le puteți vedea și testa la salonul Aquarmony din Brașov, singurul centru de plutire din România dotat cu 4 incinte de plutire diferite: un bazin Aquarmony One de tip cabina de plutire (float cabin/float tank), un bazin Aquarmony Pyramid in formă piramidală (float pyramid), un bazin Aquarmony Premium de tip camera de plutire (float room) și un bazin Aquarmony Infinity de tip capsula de plutire (float pod).

Vă putem furniza la cerere detaliile tehnice şi ofertele de preţuri, cu informații legate de alegerea și amenajarea unui spaţiu ideal pentru acest tip de activitate. Celor care doresc să colaboreze cu noi în vederea dotării salonului propriu cu bazine de plutire, le punem la dispoziție atât produsele şi cunoştinţele necesare, cu service şi revizii periodice incluse, cât şi asigurarea consumabilelor sau materialelor utile. Incintele construite de Aquarmony sunt destinate și pot fi adaptate atât celor care deschid centre noi de plutire, cât și centrelor terapeutice sau locaţiilor tip SPA/hotel/pensiune deja existente, care vor să adauge ca opţiune suplimentară şi partea de relaxare sau terapie prin plutire pentru clienţii lor. Pentru o scurtă introducere în domeniu vă recomandăm și articolul: Funcționarea bazinelor de plutire

Din activitatea noastră şi a colaboratorilor de până acum, am constatat că lipsa experienţei întreţinerii incintelor de plutire şi a procedurilor de lucru cu clienţii cauzeaza diverse probleme, în special pentru antreprenorii aflați la început de carieră. Dorim să ajutăm la simplificarea lucrurilor şi evitarea neplăcerilor, atât pentru administratorii de bazine, dar mai ales pentru clienţii serviciilor de plutire. Avem în vedere faptul că domeniul terapiei prin plutire este un concept destul de nou în țara noastră, iar prima impresie poate conta foarte mult la modul în care oamenii percep experienţa plutirii. Noi ne dorim să oferim fiecărui începător o primă experiență unică atunci când vine vorba de plutirea în bazinele Aquarmony.

Majoritatea bazinelor de plutire existente în acest moment pe piață se pot încadra în una din următoarele trei categorii: capsulă de plutire (float pod, float tank), incintă de plutire (float cabin) sau cameră de plutire (float room). Aquarmony s-a specializat într-o primă etapă pe construirea de incinte și camere de plutire, sub diferite configurații personalizate în funcție de spațiul clientului. Avantajele incintelor față de capsule constau în: adaptarea constructivă funcție de spațiul pus la dispoziție, dimensiuni generoase pentru reducerea eventualelor rețineri la spații închise ale clienților începători, eliminarea neplăcerilor cauzate de condens prin picurare, o mai bună izolare termică, fonică și de lumină, un flux mai bun de aer și un mediu ambiant mai constant în timpul ședințelor de plutire. Pentru a înțelege mai ușor diferențele între acestea vă recomandăm articolul Tipuri de incinte de plutire

Promovare și suport

Experiența noastră a crescut în mod constant, atât în ce privește realizarea incintelor de plutire cât și cea referitoare la promovarea sau administrarea saloanelor ce au în dotare astfel de bazine. Punem acum această experiență la dispoziția celor care achiziționează bazinele de la noi, prin diferite pachete de promovare și suport. Încă de la început, ne adaptăm la spaţiul colaboratorilor și îi consiliem în privinţa celei mai bune soluţii constructive, fie că vorbim de o incintă Aquarmony One, Pyramid sau Premium. Executăm apoi construcţia personalizată a incintelor şi continuăm să asigurăm suport la nevoie, atât pe partea de marketing cât și pe cea tehnică. Urmărim periodic prin revizii starea bazinelor, ca acestea să funcționeze fără probleme în parametrii tehnici şi de igienă corespunzători.

Avantajul colaborării cu Aquarmony, pe langă partea de marketing şi suportul tehnic în sine, este dat în primul rand de cunoştinţele şi experienţa noastră în domeniu, oferite împreună cu bazinul achiziţionat. Oferim consultanță în amenajarea spaţiului, organizarea activităţii şi fluxului de clienţi, gestionarea consumabilelor şi a altor accesorii, efectuarea reviziilor periodice sau întreţinerii, și multe altele. Scădem astfel foarte mult riscurile şi timpul de învăţare, crescând totodată şansele de reuşită a afacerii clienților noștri. Practic dorim să oferim antreprenorilor pasionaţi de floating o afacere la cheie şi nu un simplu produs. Iar acest fapt vine atât în sprijinul celor care deschid un centru dedicat incintelor şi bazinelor de plutire, cât şi celor care le adauga ca un pachet suplimentar pentru un SPA, hotel, pensiune sau centru de tratament deja existent.

Aşa cum repetăm deseori, pentru noi bazinele de plutire au fost în primul rând o pasiune şi o dorinţă de a ajuta pe cât mai mulţi oameni să beneficieze de efectele aproape miraculoase ale acestui gen de terapie. Cu multă muncă şi implicare, am ajuns să transpunem acest proiect în realitate, iar acum ne dorim să susținem şi pe alţii care vor să pornească alături de noi pe acelaşi drum. Pentru mai multe detalii vă aşteptăm cu întrebări pe email sau telefonic, dar şi în cadrul salonului nostru de la Braşov. Încurajăm aceste vizite pentru a ne cunoaşte reciproc mai bine, în vederea unei posibile colaborări, şi pentru a experimenta personal plutirea în unul dintre bazinele construite de catre echipa Aquarmony.

Bazine pentru acasă

Printre pasionații de plutire, care suntem convinși că vor continua să crească ca număr inclusiv cu ajutorul nostru, există o categorie aparte: cei care își doresc sa aibă propriul bazin de plutire la ei acasă. Acestora, le oferim atât produsele şi cunoştinţele necesare, cu service şi revizii periodice la cerere, cât şi asigurarea consumabilelor sau materialelor utile.

Pe langa cele 3 tipuri de incinte de plutire de dimensiuni generoase, recomandate in general centrelor de plutire, am proiectat in mod special pentru utilizatorii casnici bazinul Aquarmony Infinity, de tip capsula de plutire (float pod). Acesta vine cu un design modern și un plus de intimitate pentru utilizatorii casnici obișnuiți cu plutirea și deprivarea senzorială.

Oferim, ca și în cazul achizițiilor de incinte destinate uzului public, informații și consiliere privind amplasarea sau alegerea spațiului destinat bazinelor de plutire. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să luaţi legătura cu noi în vederea primirii unei oferte conform cu nevoile dumneavoastră, folosind numărul sau adresa noastră de mail aflate pe pagina de contact.