Saloane şi francize

Dacă sunteţi reprezentantul unui SPA, cabinet terapeutic, pensiune sau hotel deja existent, sau pur şi simplu un pasionat care îşi doreşte să deschidă propriul salon în domeniul bazinelor de plutire, aţi nimerit la locul potrivit. Oferim în acest moment, într-un sistem de franciză la preţuri fără concurenţă, atât în România cât şi în restul Europei, mai multe modele de incinte de plutire, celor care sunt interesaţi de a oferi acest serviciu clienţilor din locaţia proprie. Vă putem furniza la cerere detaliile tehnice şi ofertele de preţuri la bazine.

Celor care doresc să colaboreze cu noi în vederea deschiderii unui salon propriu şi achiziţionarea de bazine în regim de franciză, le putem oferi atât produsele şi cunoştinţele necesare, cu service şi revizii periodice incluse, cât şi asigurarea consumabilelor şi materialelor utile. Încurajăm colaboratorii noştri să folosească propriul brand local şi propria firmă, urmând ca ajutorul nostru, atât pe parte tehnică cât şi pe cea de marketing sau administrativ, să fie concentrat pe bazinele de plutire şi modul de utilizare a acestora. Suntem dispuşi la colaborare atat cu cei care deschid centre noi de plutire, cat si cu centrele terapeutice sau locaţii tip SPA/hotel/pensiune care vor să adauge ca opţiune suplimentara şi partea de floating pentru clienţii lor.

Legat de francizare, din activitatea noastră şi a colaboratorilor de până acum, am constatat că lipsa experienţei întreţinerii incintelor de plutire şi procedurile de lucru cu clienţii, cauzeaza cele mai mari neajunsuri, şi chiar dacă aparent totul pare destul de uşor la prima vedere, lucrurile tind să se complice. Noi vrem sa ajutam la a simplifica lucrurile şi a evita complicaţiile, atât pentru noi, cât şi pentru administratorii de bazine, dar mai ales pentru clienţii serviciilor de plutire, având în vedere că domeniul este relativ la început şi prima impresie poate conta foarte mult la modul cum oamenii percep experienţa plutirii în sine. Astfel am ales să oferim bazinele către colaboratori şi parteneri din România sau din restul Europei în formula de francizare.

Cea mai mare parte dintre companiile care construiesc bazine de plutire oferă produse standardizate de tip capsulă, pe care SPA-urile o achiziţionează şi o instalează pe cont propriu. Acestea au în general un preţ mult mai ridicat decât incintele oferite de noi, şi chiar dacă sunt relativ simplu de montat şi au garanţie 1-2 ani, după achiziţionare antreprenorul rămâne pe cont propriu, atât ca administrare, cât şi cu eventualele probleme tehnice. Capsulele nu pot fi personalizate şi, datorită dimensiunii lor reduse, mulţi dintre clienţii începători au probleme iniţiale de claustrofobie. Antreprenorul care o achiziţioneaza trebuie să se ocupe singur de amenajarea spaţiului, organizarea activităţii şi fluxului de clienţi, a consumabilelor şi a altor accesorii, a reviziilor periodice şi întreţinerii.

La aquarmony preferăm să abordăm problema un pic diferit. Ne adaptăm în primul rând la spaţiul colaboratorilor şi îi consiliem încă de la început în privinţa celei mai bune soluţii constructive, fie ca vorbim de o incintă aquarmony One, Pyramid, Twin sau Premium. Executăm apoi construcţia personalizată a incintelor şi bazinelor pentru care colaboratorul achită costul iniţial din oferta de achiziţie incinte. Ulterior construcţiei, încheiem cu acesta un contract pentru serviciile de francizare lunare şi continuăm să îi asigurăm suport constant, traininguri pe partea tehnică şi zona de recepţie, urmărind periodic prin revizii starea bazinelor, ca acestea să functioneze fără probleme în parametrii tehnici şi de igienă corespunzători.

Avantajul francizei, pe langă partea de marketing şi suportul tehnic în sine, este dat asadar în primul rand de cunoştinţele şi experienţa pe care noi o avem în domeniu şi pe care o oferim clientului la pachet cu bazinul achiziţionat, scăzând astfel foarte mult riscurile şi timpul de învăţare, dar crescând totodată foarte mult şansele de reuşită ale afacerii respective. Oferim partenerilor suport constant, cu informaţii şi răspunsuri la problemele de organizare a activităţii, de la fişe de recepţie şi achiziţii de prosoape, până la planuri de afaceri şi organizarea fluxului de clienţi. Asiguram revizii periodice şi piese de schimb pentru bazine în regim de urgenţă, consumabile necesare precum sarea de magneziu sau cartuşe filtrante, şi multe altele.

Practic ne dorim ca prin francizare să oferim antreprenorilor pasionaţi de floating o afacere la cheie şi nu un simplu produs, iar acest fapt vine atât în sprijinul celor care deschid un centru dedicat incintelor şi bazinelor de plutire, cât şi celor care le adauga ca un pachet suplimentar pentru un SPA, hotel, pensiune sau centru de tratament deja existent. Astfel multe din problemele pe care le întâmpină antreprenorii care sunt noi în acest domeniu, îşi găsesc răspunsul mult mai uşor, iar mare parte din activităţile întreţinerii şi mentenanţei corespunzătoare ale echipamentelor şi sistemelor care compun o astfel de incintă de plutire ramân în sarcina noastră sau a oamenilor îndrumaţi în mod direct de către echipa aquarmony.

Aşa cum spuneam, pentru noi bazinele de plutire au fost în primul rând o pasiune şi o dorinţă de a ajuta pe cât mai mulţi oameni să beneficieze de efectele aproape miraculoase ale acestui gen de terapie. Cu multă muncă şi implicare, am ajuns să transpunem acest proiect în realitate, iar acum ne dorim să ajutăm şi pe alţii care vor să pornească alături de noi pe acelaşi drum. Pentru mai multe detalii vă aşteptăm cu întrebări pe email sau telefonic, dar şi în cadrul salonului nostru de la Braşov, unde puteţi să ne intalniţi pentru a ne cunoaşte reciproc mai bine, în vederea unei posibile colaborări, şi pentru a experimenta personal plutirea în unul dintre bazinele construite de catre echipa aquarmony.

Bazine pentru acasă

 

Celor care doresc să achiziţioneze propriul bazin pentru uz personal, le oferim atât produsele şi cunoştinţele necesare, cu service şi revizii periodice la cerere, cât şi asigurarea consumabilelor sau materialelor utile.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să luaţi legătura cu noi în vederea primirii unei oferte de preţ conform cu nevoile dumneavoastră, folosind numărul sau adresa noastră de mail aflate pe pagina de contact.

Achiziție fără franciză

Dacă sunteţi reprezentantul unui SPA, cabinet terapeutic, pensiune sau hotel deja existent, sau pur şi simplu un pasionat care îşi doreşte să deschidă propriul salon în domeniul bazinelor de plutire, dar datorita distanței sau modului de desfașurare a activității, preferați să aveți propriul bazin în regim fără franciza, vă oferim opțiunea achiziției simple, liber de contract.

Bazinele beneficiază de același termen de garanție ca și în cazul celor achiziționate în regim de franciză, puteți opta pentru suport sau intervenții service contra cost pentru întreținerea în perioada de funcționare, cît și pentru achiziția sau inlocuirea cu ajutorul tehnicienilor noștri a eventualelor piese de schimb necesare în perioada post-garantie.